Volg ons op Twitter:

Bezoekersinformatie

Openingstijden en tarieven:

Landgoedwinkel


April t/m oktober: woensdag t/m zondag 10.00 - 17.00 uur
November t/m maart: vrijdag t/m zondag 11.00 - 16.00 uur

Tuinen

April t/m oktober: woensdag t/m zondag 10.00 - 17.00 uur (kassa sluit om 16.00 uur)

Entree: € 5,- p.p. Groepen vanaf 10 personen € 4,- p.p. Kinderen t/m 16 jaar en begeleiders van rolstoelen gratis toegang. Gratis audiotour.

Jaarkaarten zijn € 17,50 per persoon.
Leden van de vereniging Vrienden van Twickel hebben op vertoon van hun persoonlijke lidmaatschapskaart gratis toegang.

Honden zijn helaas niet toegestaan.

Oranjerie 


Vanaf zaterdag 20 mei tot en met zondag 1 oktober 2017 kunnen tuinbezoekers in de Oranjerie terecht voor een kop koffie, thee, fris en iets lekkers.

Moestuin

Mei t/m november: woensdag en vrijdag 13.00 - 16.00 uur
Toegang gratis.

Wegwerkzaamheden


In verband met groot onderhoud aan de provinciale weg N741 Delden - Bornerbroek en aan de verbinding met de N346 bij Delden is Twickel in de periode van maandag 18 september t/m vrijdag 17 november minder goed bereikbaar. De werkzaamheden worden in drie fasen uitgevoerd. Per fase worden verschillende weggedeelten afgesloten en opengesteld. De wegomleidingen worden met borden aangegeven en zijn te vinden op de website www.bereikbaar.overijssel.nl.

De Stichting Twickel laat iedereen meegenieten van natuur en cultuur. Vrijwel het hele landgoed Twickel is op wegen en paden opengesteld voor wandelaars. Fietsers en ruiters zijn welkom op de aangegeven paden. Ook het bosgebied behorende bij het landgoed Hof te Dieren is grotendeels opengesteld. Hetzelfde geldt voor de landgoederen Nettelhorst bij Lochem en Lage gelegen ten noorden van Ootmarsum.